مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 2 عدد
پودر نارگیل 110 گرم
پودر قند 150 گرم
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سفیده های تخم مرغ رابا همزن می زنیم تا سفت شوند. پودر قند و وانیل را کم کم اضافه کرده و باز هم با همزن می زنیم. پودر نارگیل را هم به این مخلوط اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم.
سینی فر را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم و از مخلوط بالا با قاشق مربا خوری با فاصله درون سینی می ریزیم.
سینی را درون فر از قبل گرم شده با حرارت 140 درجه سانتیگراد بمدت 25 دقیقه می گذاریم.
بعد از گذشت 25 دقیقه سینی را از فر بیرون آورده حدود 30 ثانیه صبر می کنیم وبعد بلافاصله شیرینی را از سینی جدا می کنیم.
اگر شیرینی ها به راحتی جدا نمی شود سعی کنید از کفگیر صاف برای جدا کردن شیرینی از سینی استفاده کنید.
اگردیدید که مخلوط کمی حالت مایع مانند دارد کمی پودر نارگیل اضافه کنید. چون برای این نوع شیرینی وقتی درون سینی فر می ریزید نباید پخش شود و حالت مایع داشته باشد بلکه هنگامی که درون فر می گذاریم با حرارت درون فر خودش پهن می شود و شکل می گیرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر