مواد لازم:
بادام پوست گرفته 1 پیمانه
آرد سوخاری ساده 1 پیمانه
روغن سه چهارم پیمانه
شکر نصف پیمانه
تخم مرغ 6 عدد
وانیل 1 قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
رنده پوست لیمو 1 قاشق مرباخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای شیره:
آب 2 و نیم پیمانه
شکر 1 و نیم پیمانه
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
گلاب 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
بادام ها را درون دستگاه ریخته و آنها را نرم می کنیم.
پودر بادام + آرد سوخاری + بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم.
درون ظرف دیگری شکر + تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و با همزن حسابی می زنیم تا کرم رنگ شود. وانیل + رنده پوست لیمو + نمک را اضافه کرده و بهم می زنیم. روغن را هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مواد خشک را که با هم مخلوط کرده بودیم را کم کم اضافه کرده و بهم زدن ادامه می دهیم.
ظرف پیرکس یا تفال را با قلم مو کره می مالیم.اطراف و ته ظرف را کمی آرد سوخاری می پاشیم. مواد را درون آن ریخته و درون فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه بمدت 35 دقیقه می گذاریم.
بعد که آماده شد از فر بیرون آورده و شیره را روی آن می ریزیم و می گذاریم شیره به خورد کیک برود. بعد که کیک سرد شد آنرا تکه می کنیم.
دقت کنید که شیره سرد و کیک گرم باشد.
طرز تهیه شیره:
آب + شکر را با هم مخلوط کرده و بمدت 10 دقیقه روی حرارت قرار می دهیم. بعد آبلیمو + گلاب را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر هم روی حرارت ملایم می گذاریم تا کمی کلفت شود ولی نه زیاد و بعد حرارت را خاموش می کنیم و می گذاریم سرد شود.
برای اینکه بفهمید شیره آماده است یا نه با قاشق شیره راهم بزنید و بعد قاشق رابیرون آورده و سر قاشق را به طرف پایین بگیرید تا هر چه به قاشق چسبیده جدا شود. بعد با انگشت به قاشق دست بکشید اگر لیز و چسبنده بود شیره شما آماده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر