مواد لازم:
گوشت 1 کیلو
ماست چکیده نیم کیلو
پیاز بزرگ 2 عدد
نمک بمقدار لازم
فلفل سیاه بمقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت را تمیز شسته...درون آبکش می گذاریم تا آب آن حسابی گرفته شود. بعد آنرا به قطعه های مربع شکل تکه می کنیم.بهتر است که از ران یا فیله گوسفند استفاده کنید.
پیاز را حسابی ریز خرد کرده یا هم رنده کنید.
گوشت را با پیاز + نمک + فلفل سیاه بمدت نیم ساعت می گذاریم.
بعد از گذشت این مدت ماست را اضافه کرده و با دست حسابی مخلوط می کنیم تا همه گوشتها به ماست آغشته شود.
سر ظرف را بسته و آنرا بمدت یک روز بیرون از یخچال در جای خنک می گذاریم. و بعد از آن بمدت 2 روز درون یخچال می گذاریم تا گوشت بخوبی ترد و نرم بشود.
بعد از گذشت این مدت گوشتها را درون یک کیسه کتانی ریخته و به جایی آویزان می کنیم تا آبهای گوشت حسابی گرفته شود (حداقل 2 ساعت).
بعد گوشتها را به سیخ می کشیم و روی زغال یا کباب پز کباب می کنیم. سعی کنید در حین کباب شدن سیخها را چند بار بچرخانید تا گوشتها خشک نشوند. چون گوشتها بمدت چند روز در مخلوط ماست خوابانده ایم احتیاج به کباب کردن زیادی و طولانی ندارد.
این کباب را می توانید با گوجه فرنگی کباب شده و نان یا چلو و سبزی تازه میل کنید.
برای این مقدار جمعا 12 تا سیخ آماده می شود.
به به دهنم اب افتاد
پاسخحذف