۱۳۸۹ خرداد ۱۱, سه‌شنبه

شیرینی نارگیلی قالبی


مواد لازم:
پودر قند      140 گرم
کره            185 گرم
تخم مرغ      1 عدد
وانیل          1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل   250 گرم
آرد             250 گرم


طرز تهیه:
کره و پودر قند را خوب می زنیم تا تغییر رنگ داده و سفید شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده خوب هم می زنیم. پودر نارگیل راکم کم اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم می زنیم. سپس آرد را نیزافزوده تا به صورت خمیر لطیفی در بیاید.
خمیر را به قطر 3 سانت باز می کنیم  و با قالب دلخواه قالب زده وآنها را درون سینی فر می گذاریم.البته نیازی نیست که بین آنها فاصله زیادی بگذاریم چون وقتی درون فر می رود زیادی پهن نمی شود. روی شیرینی ها را پودر نارگیل و پودر پسته می پاشیم. سپس آنها را درون فر از قبل گرم شده با حرارت  175 درجه سانتی گراد به مدت 10 الی 15  دقیقه می گذاریم.

نکته:  برای اینکه موقع قالب زدن دچار مشکل نشوید بهتر است که خمیر بدست آمده را بمدت 10 دقیقه درون یخچال بگذارید و سپس قالب بزنید وگرنه نیازی نیست می توانید بلافاصله دست بکار شوید.

۱ نظر: