مواد لازم:
مرغ 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد متوسط
سیب زمینی 1 عدد متوسط
کدو 2 عدد
بادنجان 2 عدد
گوجه 2 عدد
سوپ ورمیشل مگی نصف یک بسته
نمک بمقدار لازم
فلفل بمقدار لازم
ادویه مرغ بمقدار لازم
ادویه بریانی بمقدار لازم
زردچوبه بمقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ را تمیز شسته... تکه کرده و با نمک + فلفل + زردچوبه + ادویه مزه دار می کنیم. نیم ساعت می گذاریم و بعد به آن آردسوخاری می زنیم و درون روغن سرخ می کنیم.
سیب زمینی + کدو + بادنجان را هم از طول تکه کرده و کمی نمک می زنیم و آنها را هم درون روغن سرخ می کنیم. البته توجه کنید که زیاد سرخ نشود فقط در حدی که طلایی شود.
درون ظرف پیرکس ابتدا گوجه حلقه شده صف می دهیم....روی آنرا مرغ می گذاریم و روی مرغ را فلفل دلمه ای تکه شده قرار میدهیم..... بعد نصف سوپ + کمی ادویه بریانی را روی آن می ریزیم... روی آنرا بقیه سبزیجات سرخ شده قرار می دهیم و بقیه سوپ را هم روی آن می ریزیم. سر ظرف را با فویل می پوشانیم و آنرا درون فر 180 درجه بمدت 45 دقیقه می گذاریم.
بعد از گذشت این مدت فویل را بر می داریم و بمدت ربع ساعت دیگر درون فر می گذاریم تا روی غذا کمی برشته شود.
البته برای این نوع غذا بجای سوپ ورمیشل مگی و ادویه بریانی می توان از سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری + آویشن مقداری استفاده کرد که با این نوع طعم و مزه خاصی به غذا می دهد.
حتما امتحان کنید پشیمون نمی شید...
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر