۱۳۸۹ خرداد ۱۵, شنبه

دلمه کدو با ماست


مواد لازم:
کدو                   14 عدد
روغن                3 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده    300 گرم
پیاز                   1 عدد
سیر رنده شده        6 عدد
گشنیز خرد شده      3 قاشق غذاخوری
برنج                 1 پیمانه
ادویه مخلوط         1 قاشق مرباخوری
نمک                  بمقدار لازم
فلفل سیاه             بمقدار لازم
ماست                2  پیمانه
نشا (آرد ذرت)      2 قاشق غذاخوری
کره                  2 قاشق غذاخوری
آب                   1 پیمانه

طرز تهیه:
پیاز را با روغن روی حرارت قرار می دهیم تا طلایی شود. سیر رنده شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و با قاشق بهم می زنیم تا گوشت از هم باز شود و گلوله گلوله نشود. نمک + فلفل سیاه  + ادویه را اضافه کرده .... گوشت که پخته و سرخ شد گشنیز تازه خرد شده را اضافه می کنیم کمی که سرخ شد برنج خیس خورده را هم اضافه می کنیم آنها را مخلوط کرده و حرارت راخاموش می کنیم.
این مخلوط را درون کدوهای خالی شده می ریزیم و کدوها را درون ظرف پیرکس صف می دهیم. دقت کنید که وقتی مواد را درون کدوها می ریزید آنرا زیاد فشار ندهید چون وقتی روی حرارت قرار می دهیم برنج ها پخته و دو برابر می شود و اگر زیادی بریزیم درست پخته نمی شود.
ماست + نشا + نمک + کره + آب را با هم مخلوط کرده و روی کدوها می ریزیم. سر ظرف را با فویل می پوشانیم و درون فر 190 درجه بمدت 1 ساعت  و ربع می گذاریم. هراز گاهی آنرا از فر بیرون می آوریم و با قاشق سس را روی قسمت های بالا می ریزیم. مواظب باشید دستتان نسوزد.
بعد از گذشت این مدت فویل را برمیداریم و به مدت ربع ساعت دیگر درون فر می گذاریم تا روی کدوها  برشته  و طلایی شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر