مواد لازم:
گوشت 500 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
کرفس 1 شاخه
هویج 4 عدد
کنسرو گوجه 1 عدد (600 گرم)
stewed tomato
رزماری 1 شاخه
آب سبزیجات نیم لیتر
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک بمقدار لازم
فلفل بمقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را تمیز شسته...سعی کنید از گوشت فیله یا ران استفاده کنید. گوشت را درون آبکش می گذاریم تا آبهای اضافی آن برود. سپس آنرا تکه کرده و دو بار از چرخ گوشت رد می کنیم.
پیاز + کرفس + رزماری را هم درون غذاساز ریخته ونرم می کنیم.
هویج را جداگانه نرم می کنیم.
درون ماهی تابه روغن زیتون ریخته .... پوره پیاز و کرفس را اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا کمی طلایی شود. هویج را اضافه می کنیم کمی مخلوط کرده و سپس گوشت را اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا گوشت از هم باز شود.
اجازه می دهیم آب گوشت تمام شود و گوشت سرخ شود. سپس یک شیشه از گوجه را اضافه می کنیم.
(به انگلیسی به این نوع گوجه stewed tomato می گویند ولی راستشو بخواید من اسم دقیق فارسی اونو نمی دونم !!!)
حالا انشاالله در فرصت های بعد طرز تهیه اونو توضیح می دهم.
من از این مارک استفاده می کنم:
گوجه را که اضافه کردیم می گذاریم کمی تفت بخورد. نمک و فلفل آنرا اندازه کرده و سپس آب سبزیجات را اضافه می کنیم و بر روی حرارت ملایم بمدت 1 ساعت و نیم می گذاریم تا حسابی پخته و خوشمزه شود.
( اگر آب سبزیجات در دسترس نبود می تواند از آب خوردنی استفاده کرد. )
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر