۱۳۸۹ فروردین ۱۵, یکشنبه

پیتزا مخلوط



مواد لازم:
آرد                   نیم کیلو
روغن               3 قاشق غذاخوری
خمیر فوری         1 قاشق مربا خوری
نمک                 1 قاشق چایخوری
شکر                 نصف قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده   250 گرم
کنسرو قارچ        1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای        2  عدد
گوجه فرنگی        1 عدد
پیازسفید             1 عدد
سس گوجه         بمقدار لازم
زیتون سیاه          بمقدار لازم
پنیر پیتزا            بمقدار لازم
روغن زیتون        بمقدار لازم

طرز تهیه:
آرد + نمک + شکر + خمیر فوری را با هم مخلوط کرده.... شیر رااضافه کرده ومخلوط می کنیم. شیر را تا اندازه ای اضافه می کنیم که خمیر بدست نچسبد. در این مرحله روغن را اضافه کرده وحسابی ورز می دهیم. روی ظرف را پوشانده و آنرا در جای گرمی می گذاریم تا خمیر دو برابر شود.
(می توانید بجای فقط شیر از مخلوط نصف شیر + نصف آب استفاده کنید)
پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم... کمی که طلایی شد گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم... می گذاریم آب گوشت کشیده شود و گوشت سرخ شود. نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حرارت را خاموش کرده و گوشت را کناری می گذاریم تا سرد شود.
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای وقارچ و زیتون را هم خرد کرده و کنار می گذاریم.
وقتی خمیر آماده شد گلوله های کوچکی اندازه نارنگی برداشته ... روی میز کار را کمی آرد می پاشیم وخمیر را با دست پهن می کنیم تا شبیه دایره شود. برای اندازه های کوچک به وردنه نیاز نداریم. و همین طوربرای بقیه خمیرها هم همین کار را انجام می دهیم.
سینی فر را چرب کرده و آرد می پاشیم. دایره های آماده شده را با فاصله درون آن صف می دهیم.حتما فاصله را رعایت کنید چون وقتی درون فر می گذارید پف می کند.
روی هر کدام از دایره ها را سس پیتزا یا سس گوجه می ریزیم. بعد روی هر کدام را ابتدا گوشت چرخ کرده + فلفل دلمه ای تکه شده + گوجه تکه شده + زیتون سیاه  و بعد هم پنیر پیتزا می ریزیم. وقتی تمام پیتزاها آماده شد روی هر کدام از آنها 1 قاشق مرباخوری روغن زیتون می ریزیم و سپس آنها را درون فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد بمدت 20 دقیقه می گذاریم.
نکته:
ضخامت پیتزا به خودتان بستگی دارد....اگر دوست داشتید که خمیر نازکتر باشد گلوله کوچکتری از آن را بر دارید و آن را نازکتر کنید چون برای این نوع خمیر وقتی درون فر می گذاریم کمی پف می کند. 
اگر دوست داشتید می توانید این نوع پیتزا را درقالب بزرگ و به صورت یک تکه درست کنید.
مقدار مواد روی خمیر به خودتان بستگی دارد.
توجه داشته باشید که گوجه فرنگی زیاد نباشد چون اگر زیاد باشد موقع پختن آب می شود و پیتزا خمیر می شود.
برای این پیتزا از پودر آویشن هم می توان استفاده کرد(اورگانو).

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر