۱۳۸۹ فروردین ۲۴, سه‌شنبه

چلو کباب کنجه


مواد لازم:
گوشت             1 کیلو
ماست چکیده      1 لیوان ونیم
پیاز               2 عدد متوسط
نمک              بمقدار لازم
فلفل سیاه         بمقدار لازم
زردچوبه         1 قاشق مرباخوری
دارچین           3 قاشق مرباخوری
روغن            5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
گوشت را تکه کرده آنها را درون یک ظرف بزرگ با پیاز و ماست و فلفل و نمک مخلوط کرده  سر ظرف را پوشانده و آنرا بمدت 1 روز در محیط خنک و بیرون از یخچال می گذاریم تا خوب جا بیفتد و گوشت با مواد دیگر مزه دار شود.
(برای اندازه زیادتر و یا اینکه اگر بخواهیم آنها را روی زغال کباب کنیم بهتر است که بیشتر از 1 روز بماند تا گوشت حسابی مزه دار شود..... مثلا 1 روز بیرون از یخچال و 2 روز درون یخچال بگذاریم.)
بعد  گوشت آماده شده را درون قابلمه می ریزیم... کمی زردچوبه را اضافه کرده و روی حرارت قرار داده تا پخته شود و آب گوشت کشیده شود. 1 قاشق روغن اضافه کرده و چند دقیقه دیگر هم روی حرارت می گذاریم و بعد حرارت را خاموش می کنیم.
برنج را جداگانه آماده کرده و آبکش می کنیم ....
ته قابلمه را کمی روغن ریخته... ابتدا کمی برنج می ریزیم روی آنرا کمی گوشت و روی گوشت را کمی پودر دارچین می پاشیم. بعد دوباره به همین ترتیب ادامه می دهیم تا اینکه برنج و گوشت و پودر دارچین تمام شود.
سر قابلمه را بسته و روی حرارت کم قرار می دهیم تا برنج دم بکشد. بعد از گذشت 45 دقیقه حدود 4 قاشق غذاخوری روغن را حسابی گرم می کنیم و روی برنج می ریزیم. بلافاصله سر قابلمه را می بندیم . بعد از گذشت 5 دقیقه غذا آماده است. آنرا درون ظرف کشیده و سرو کنید.
برای ته دیگ اگر دوست داشته باشید می توانید از یک تکه نان یا سیب زمینی حلقه شده یا رنده شده استفاده کنید.  

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر