آرد 1 کیلو
روغن نیم پیمانه
شکر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
خمیر فوری 2 قاشق مرباخوری
آب بمقدار لازم
زعترمخلوط بمقدار لازم
روغن زیتون بمقدار لازم
طرز تهیه:
آرد + خمیر + شکر + نمک + روغن را با هم مخلوط کرده.... آب را اضافه می کنیم تا حدی که خمیر بدست نچسبد. آنرا حسابی ورز می دهیم. روی خمیر را پوشانده و آنرا در جای گرم بمدت 1 ساعت می گذاریم تا خمیر ور بیاید.
خمیر که آماده شد را به 7 الی 8 قسمت تقسیم می کنیم.
یک گلوله از خمیر را بر میداریم. روی میز کمی آرد ریخته و آنرا با وردنه به شکل مستطیل باز می کنیم. بعد روی آنرا با قلم موی تمیز ابتدا روغن زیتون می ریزیم.... و روی روغن زیتون هم زعتر می ریزیم. خمیر را به شکل رول می پیچیم. تمام خمیرها را هم به این شکل آماده می کنیم.
آنها را درون سینی چرب شده می گذاریم.... روی آنها دوباره کمی روغن زیتون می مالیم و درون فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد بمدت 20 دقیقه می گذاریم.
دقت کنید روی خمیر طلایی شده باشد سپس آنرا از فر بیرون آورده و بگذارید سرد شود بعد آنرا با چاقو تکه تکه کنید.
یا هم می توان مثل هورن آنرا درست کرد.
زعتر همان آویشن است ولی برای این نوع فقط برگ زعتر استفاده نمی شود....این نوع زعترمخلوطی از سماق و کنجد و چیزهای دیگری است که بصورت آماده در سوپر مارکت وجود دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر