مواد لازم:
مرغ نصف یک عدد
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آب نیم لیتر
لیمو 1 عدد بزرگ
نمک بمقدار لازم
فلفل سیاه بمقدار لازم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
زعفران آبکرده 1 قاشق غذاخوری
روغن 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیاز را حلقه ای خرد کرده و ته قابلمه صف می دهیم. مرغ تکه شده را روی آن می ریزیم. نمک + زردچوبه + روغن اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم. صبر می کنیم آب مرغ تمام شود. سپس آب + زعفران + رب گوجه + آبلیمو + فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و به مرغ اضافه می کنیم. اجازه می دهیم خورش بجوش آید سپس حرارت را کم کرده و می گذاریم مرغ نرم شود و کمی آب باقی بماند.
این خورش با برنج سفید حسابی خوشمزه است....
che khoshrange dahanam ab oftad
پاسخحذفpas robegoje ro chikar konam
پاسخحذفببخشید رب گوجه از قلم افتاده بود...
پاسخحذفآب + زعفران + رب گوجه + آبلیمو + فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و به مرغ اضافه می کنیم...
ممنون از نظرتون....
man dorost kardam vaghean khoshmaze shodshoma ham emthan konid khosheton miad
پاسخحذف