۱۳۸۹ فروردین ۱۹, پنجشنبه

بسکویت کره ای


مواد لازم:
آرد               500 گرم
کره              250 گرم
شکر             125 گرم
تخم مرغ         1 عدد
بیکینگ پودر    1 قاشق مرباخوری
وانیل             1 قاشق مربا خوری
رنده پوست لیمو  نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه:
شکر + کره + وانیل را با همزن حسابی می زنیم. تخم مرغ + رنده پوست لیمو را اضافه کرده و باز هم با همزن می زنیم. بعد آرد را کم کم اضافه می کنیم تا اینکه یک مخلوط لطیفی بدست آید. خمیر را به 3 قسمت تقسیم می کنیم. روی میز کار را کمی آرد می پاشیم خمیر را پهن می کنیم و قالب می زنیم. آنها را درون سینی فر با کمی فاصله می گذاریم و درون فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد بمدت 15 دقیقه می گذاریم.

۱ نظر:

  1. سلام خانمی این شیرینی با شیر چایی که من از شیر عسل.هل.دارچین از نوع چوبش باشه بهتره.چای و کمی قهوه درست میکنم اگه با حرارت ملایم غلیظ بشه عالی و خوشمزست.میتونی تو وبلاگت بزاری.فرزانه. مالزی.

    پاسخحذف