۱۳۸۹ اردیبهشت ۶, دوشنبه

فلافل عربی



مواد لازم:
نخود آب خورده   2 پیمانه
جوش شیرین     1 ق چایخوری
پیاز کوچک       1 عدد
سیر               2 حبه بزرگ
فلفل               1 قاشق چایخوری
پودر گشنیز       1 قاشق مرباخوری
پودر زیره سبز   1 قاشق مرباخوری
زردچوبه          1 قاشق چایخوری
نمک               بمیزان لازم

مواد لازم برای سس:
ارده        2 قاشق غذاخوری
ماست      3 قاشق غذاخوری
نمک       1 قاشق چایخوری
لیمو        1 عدد متوسط


طرز تهیه:
نخود را از 24 ساعت قبل خیس می کنیم.آب آنرا عوض کرده و پوست نخود را جدا می کنیم. بخاطر اینکه نخود بمدت طولانی خیس بوده پوست آن به راحتی جدا می شود.( من برای اینکار روی نخودها را آب می ریزم و با دست یکی یکی پوستهارا جدا می کنم. حتما باید آب باشد وگرنه بهم می چسبد و براحتی جدا نمی شود... یا هم می توانید آنها را درون هاون ریخته و کمی نرم کنید و بعد پوستها را جدا کنید که فکر کنم کار بیشتری نیاز باشد.)
نخود + جوش شیرین + پیاز + سیر + نمک + فلفل + پودر گشنیز + پودر زیره + زردچوبه را با هم درون مخلوط کن ریخته و دستگاه را روشن می کنیم. در خلال آن دستگاه را خاموش کرده و با قاشق مواد را بهم می زنیم و دوباره دستگاه را روشن می کنیم ... چند بار این کار را انجام می دهیم تا مواد نرم شود.
سپس آنرا بمدت 1 ساعت درون یخچال قرار می دهیم . چون مواد دارای جوش شیرین است اگر مدتی بگذاریم بهتر است چون وقتی که درون روغن سرخ می شود ترد تر می شود.
مواد را با دست یا قالب فلافل شکل داده و درون روغن سرخ می کنیم.


طرز تهیه سس:
ارده + ماست + آبلیمو + نمک را با هم مخلوط کرده...


اگر دوست داشته باشید که ساندویچ فلافل درست کنید کار زیادی ندارد.... کدو و بادنجان و گل کلم را از طول تکه کرده... درون روغن سرخ کنید.....آنها روی کاغذ روغنی ریخته و بگذارید روغن اضافی آن برود.
لای نان ساندویچی را کدو+ بادنجان + گل کلم + فلافل آماده شده + چندبرگ کاهو گذاشته.... روی آنرا سس آماده شده ریخته و میل کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر