۱۳۸۸ بهمن ۱۴, چهارشنبه

نان صبحانه




مواد لازم:
آرد                     500 گرم
نمک                   مقداری
کره                    20 گرم
شکر                  25 گرم
خمیر فوری         2 قاشق مربا خوری
زرده تخم مرغ      1 عدد
شیر                  275 میلی لیتر

1عدد تخم مرغ زده شده مخلوط با 2 قاشق مرباخوری آب و مقداری کنجد       برای تزیین 

طرز تهیه:
آرد را با  نمک+شکر+خمیر فوری+زرده تخم مرغ+کره و شیر مخلوط کرده وبا دست حسابی ورز می دهیم.حدودا 5 الی 10 دقیقه با کف دست ورز می دهیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاید.
بعد خمیر را داخل ظرفی گذاشته و ظرف را درون یک پاکت پلاستیکی می گذاریم و سر پاکت پلاستیکی را گره می زنیم بطوری که کمی هوا درون آن باشد وحدود نیم ساعت در جای گرمی می گذاریم تا خمیر دوبرابر شود.
بعد ازگذشت نیم ساعت خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کرده و آن را گرد می کنیم و درون سینی فر با فاصله می گذاریم. بعد روی سینی را با دستمال پوشانده و به مدت 20 دقیقه دیگراستراحت می دهیم.
بعد از گذشت 20 دقیقه روی آن را تخم مرغ زده شده که با 2 قاشق آب مخلوط کرده می کشیم و روی آن را کنجد می پاشیم و درون فر از قبل گرم شده بمدت 15 دقیقه می گذاریم.
طبقه وسط فر و حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت.....
این نان را می توان با پنیر یا انواع شکلات صبحانه میل کرد.



۱ نظر: