۱۳۸۸ اسفند ۳, دوشنبه

بسبوسه


مواد لازم:
آرد سمید (سمولینا)         یک ونیم  پیمانه
پودر نارگیل                  یک ونیم  پیمانه
تخم مرغ                     2 عدد
ماست                        1 پیمانه
روغن                        نصف پیمانه
شکر                         نصف پیمانه
وانیل                       ۱‎/۴ قاشق چايخوری
بیگینگ پودر              1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
تخم مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا پف کند.
شکر را اضافه کرده وهمانطور با همزن می زنیم.
بعد روغن و ماست راهم اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
بیکینگ پودر را با سمید مخلوط کرده و به موادمان اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم.
پودر نارگیل راهم اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
ظرف فر را کمی چرب کرده....مخلوط فوق را درون آن ریخته ودرون فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه سانتیگراد بمدت نیم ساعت می گذاریم.
وقتی آماده شد از فر بیرون آورده و بلافاصله شیره روی آن می ریزیم. می توانیم با خلال دندان چند جای آن را سوراخ کرده تا شیره بهتر جذب شود.


طرز تهیه شیره:
1 پیمانه شکر را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم. وقتی بجوش آمد 1 قاشق چایخوری پودر هل + 1 قاشق چایخوری پودر دارچین اضافه کرده و هم میزنیم. حدود 3 الی 4 دقیقه می گذاریم بجوشد بعد حرارت را خاموش می کنیم. 


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر