مواد لازم:
پودرقند نصف پیمانه
کره نصف پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
آرد یک و نیم پیمانه
زعفران حل شده 1 قاشق غذاخوری
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
پودر پسته و عسل برای تزیین
طرز تهیه:
پودر قند + کره + وانیل + تخم مرغ و نمک را با هم مخلوط کرده و با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود...
زعفران را اضافه کرده و مخلوط می کنیم...
سپس آرد را کم کم افزوده تا حدی که خمیر بدست نچسبد...
سپس از خمیر به اندازه یک گلوله کوچک برداشته و در دست گرد می کنیم بعد با فشار انگشت کمی وسط آنرا گود می کنیم...
بعد درون سینی فر با فاصله گذاشته ...
سینی را درون فر از قبل گرم شده بمدت 20 دقیقه و حرارت 180 درجه سانتیگراد می گذاریم...
وقتی پخته شد از فربیرون آورده و بعد از سرد شدن روی آنرا کمی عسل ریخته و کمی پودر پسته می پاشیم.
همممممم !!!
پاسخحذف