۱۳۸۸ اسفند ۳, دوشنبه

پن کیک




مواد لازم:
آرد                 135 گرم
بیگینک پودر      1 قاشق چایخوری
نمک                نصف قاشق چایخوری
شکر               2 قاشق غذاخوری
شیر                130 میلی لیتر
تخم مرغ           1 عدد
کره ذوب شده      2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
آرد + بیکینگ پودر + شکر + نمک را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم. وسط آنرا گود کرده ... تخم مرغ + شیر + کره را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مخلوط یکدستی بدست آید.
تابه نچسب کوچکی را با کمی کره چرب کرده و روی اجاق گاز قرار می دهیم تا داغ شود.سپس از مایه به اندازه یک چهارم پیمانه  داخل تابه ریخته و اجازه می دهیم یک طرف پنکیک طلایی شود وقتی حبابهای کوچکی بر روی پنکیک دیده شد آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.
این کار را تکرار می کنیم تا تمام مایه پنکیک تمام شود.
این پنکیک را بصورت گرم با عسل یا مربا و کره سرو کنید. 
یا هم می توان از شیره  درخت افرا که به انگلیسی maple syrup میگویند استفاده کرد وروی آنرا با توت فرنگی تزیین کرد.

(شیره افرا یا در زبان انگلیسی Maple Syrup ، شیره ای شیرین است که از درخت افرا یا همان Maple گرفته می شود. در آمریکای شمالی این شیره بسیار محبوب است و خودش مستقیما به همراه کلوچه ها و شیرینی ها و بستنی ها و یا بصورت ترکیبی در غذا های مختلف صرف میشود. مزه این شیره بسیار شبیه به عسل است با این تفاوت که کاملاً گران تر می‌باشد.)

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر