۱۳۸۸ اسفند ۹, یکشنبه

ماسالا گوشت



مواد لازم:
گوشت                     نیم کیلو
پیازخرد شده             2 عدد متوسط
گوجه نگینی خرد شده  5 عددمتوسط
سیر رنده شده           3 عدد
فلفل سبز تند            1 عدد
پودر گشنیز             1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه                1 قاشق چایخوری
پودرزیره سبز          1 قاشق چایخوری
پودرگرام ماسالا         1 قاشق چایخوری
نمک                      بمیزان لازم
گشنیز تازه خرد شده   3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گوشت تکه شده را درون دیگ ریخته و روی حرارت قرارمی دهیم. آب گوشت که تمام شد و گوشت کمی سرخ شد پیاز تکه شده را به اضافه کمی روغن اضافه می کنیم . می گذاریم پیاز سرخ شود. بعد سیررنده شده را با فلفل تند اضافه کرده و آن هم می گذاریم کمی سرخ شود. بعد از آن گوجه را اضافه کرده ...مخلوط که کردیم پودر گشنیز+ نمک + فلفل سیاه + پودر زیره سبزرا اضافه می کنیم.
همانطور روی حرارت می گذاریم .هنگامی که خورش بجوش آمد حرارت را کم کرده تا گوشت با آب گوجه فرنگی نرم شود. ولی اگر دیدید که گوشت نرم نشده می توانید کمی آب جوش حدود 1 فنجان کوچک اضافه کنید. در هر صورت این خورش نباید آب اضافی داشته باشد.در آخر هم گرام ماسالا و گشنیز خرد شده اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بعد از حدود 5 دقیقه غذای ما آماده است.
در مورد پودر زیره باید اضافه کنم که ابتدا زیره را کمی تفت مختصر دهید و بعد آنرا نرم کنید سپس آنرا درون شیشه ریخته و در شیشه هم محکم ببندید تا بوی زیره از بین نرود.
گرام ماسالا هم نوعی ازادویه هاست که بیشتر در غذاهای هندی و پاکستانی کاربرد دارد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر