۱۳۸۸ اسفند ۱, شنبه

کنلونی با پنیر ریکوتا واسفناج

 

کنلونی پاستاهای مستطیل شکل هستند که بصورت استوانه تا شده و محتویات در درون استوانه جا می گیرند.
کنلونی یک نوع غذای ایتالیایی است. 
یک توضیح هم در مورد پنیرریکوتا :این پنیر، خیلی نرم و تازه است... یک چیزی بین خامه و پنیر...دارای بافت لطیف و رایحه مطبوع...

مواد لازم:
کنلونی                       نصف بسته(حدود 13 عدد)
اسفناج خرد شده            1 کیلو
پنیر ریکوتا                 یک بسته(حدود نیم کیلو)
سیر رنده شده               1 عدد بزرگ
روغن مایع                  4 قاشق غذاخوری
نمک                         بمیزان لازم
فلفل سیاه                    بمیزان لازم
جوز هندی رنده شده        کمی(حدود یک چهارم یک عدد)
کره                          3 قاشق غذاخوری
آرد                           2 قاشق غذا خوری
شیر                          نیم لیتر
پیاز خرد شده               1عدد متوسط
گوجه فرنگی رنده شده      4 عدد متوسط
ریحان تازه یا خشک        مقداری
پنیر موزارلا                5 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان                5 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:
اسفناج و سیر را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم کمی آب اسفناج تمام شود. بعد کمی روغن مایع اضافه کرده و هم می زنیم.
نمک و فلفل وکمی جوزهندی را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.... حرارت را خاموش کرده و مواد را کنار می گذاریم.



در ظرف دیگری پنیر ریکوتا ریخته کمی جوز هندی + تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط می کنیم....این مواد را به اسفناج خنک شده اضافه کرده و حسابی مخلوط می کنیم.



طرز تهیه سس سفید(سس بشامل):
در یک ماهیتابه دیگر ابتدا کمی کره ریخته و روی اجاق گاز می گذاریم.آرد را اضافه کرده و بهم می زنیم(حدود یک دقیقه)....بعد شیر را کم کم اضافه کرده ومدام هم می زنیم تا گلوله نشود. کمی که مخلوطمان کلفت شد نمک + فلفل + جوز هندی اضافه کرده ومخلوط می کنیم.... حرارت را خاموش می کنیم.


طرزتهیه سس گوجه:
در یک ماهیتابه دیگرکمی روغن ریخته... پیاز خرد شده را اضافه می کنیم... طلایی که شد گوجه رنده شده را اضافه می کنیم... می گذاریم آب گوجه کمی تمام شود و گوجه سرخ شود....بعد نمک + فلفل + ریحان را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.... حرارت را خاموش می کنیم و مواد را کنار می گذاریم.
مواد اسفناج آماده شده را درون قیف با ماسوره بزرگ ریخته یا هم می توانیم درون یک پاکت پلاستیکی ریخته و سر پاکت را قیچی کنیم....بعد درون کنلونی ها را با این مواد پر می کنیم و درون ظرف فر صف می دهیم.



روی کنلونی ها را ابتدا سس سفید ریخته و پهن می کنیم طوری که سس روی تمام کنلونی ها را بپوشاند.



روی سس سفید را سس گوجه ریخته و پهن می کنیم....
روی سس گوجه را پنیر پارمزان و موزارلا رنده شده می ریزیم.



ظرف را درون فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد بمدت 35 دقیقه می گذاریم.
25 دقیقه حرارت بالا و پایین با هم... 10 دقیقه فقط حرارت بالا تا روی پنیرها طلایی شود.




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر