کنلونی پاستاهای مستطیل شکل هستند که بصورت استوانه تا شده و محتویات در درون استوانه جا می گیرند.
کنلونی یک نوع غذای ایتالیایی است.
یک توضیح هم در مورد پنیرریکوتا :این پنیر، خیلی نرم و تازه است... یک چیزی بین خامه و پنیر...دارای بافت لطیف و رایحه مطبوع...
مواد لازم:
کنلونی نصف بسته(حدود 13 عدد)
اسفناج خرد شده 1 کیلو
پنیر ریکوتا یک بسته(حدود نیم کیلو)
سیر رنده شده 1 عدد بزرگ
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
نمک بمیزان لازم
فلفل سیاه بمیزان لازم
جوز هندی رنده شده کمی(حدود یک چهارم یک عدد)
کره 3 قاشق غذاخوری
آرد 2 قاشق غذا خوری
شیر نیم لیتر
پیاز خرد شده 1عدد متوسط
گوجه فرنگی رنده شده 4 عدد متوسط
ریحان تازه یا خشک مقداری
پنیر موزارلا 5 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان 5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
اسفناج و سیر را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم کمی آب اسفناج تمام شود. بعد کمی روغن مایع اضافه کرده و هم می زنیم.
نمک و فلفل وکمی جوزهندی را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.... حرارت را خاموش کرده و مواد را کنار می گذاریم.
در یک ماهیتابه دیگر ابتدا کمی کره ریخته و روی اجاق گاز می گذاریم.آرد را اضافه کرده و بهم می زنیم(حدود یک دقیقه)....بعد شیر را کم کم اضافه کرده ومدام هم می زنیم تا گلوله نشود. کمی که مخلوطمان کلفت شد نمک + فلفل + جوز هندی اضافه کرده ومخلوط می کنیم.... حرارت را خاموش می کنیم.
طرزتهیه سس گوجه:
در یک ماهیتابه دیگرکمی روغن ریخته... پیاز خرد شده را اضافه می کنیم... طلایی که شد گوجه رنده شده را اضافه می کنیم... می گذاریم آب گوجه کمی تمام شود و گوجه سرخ شود....بعد نمک + فلفل + ریحان را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.... حرارت را خاموش می کنیم و مواد را کنار می گذاریم.
مواد اسفناج آماده شده را درون قیف با ماسوره بزرگ ریخته یا هم می توانیم درون یک پاکت پلاستیکی ریخته و سر پاکت را قیچی کنیم....بعد درون کنلونی ها را با این مواد پر می کنیم و درون ظرف فر صف می دهیم.
روی سس گوجه را پنیر پارمزان و موزارلا رنده شده می ریزیم.
25 دقیقه حرارت بالا و پایین با هم... 10 دقیقه فقط حرارت بالا تا روی پنیرها طلایی شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر