۱۳۸۸ اسفند ۴, سه‌شنبه

کباب کوبیده



مواد لازم:
گوشت بره           500 گرم
گوشت گوساله       500 گرم
پیاز                  2 عدد متوسط
نمک                  بمیزان لازم
فلفل سیاه             بمیزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا گوشت بره و گوساله را با هم مخلوط کرده و سه بار چرخ می کنیم. برای کیفیت بهتر کباب بهتر است که از دو نوع گوشت استفاده کنیم و در ضمن چربی گوشت  نه کم باشد و نه زیاد....
پیاز را چرخ می کنیم و آب آن را جدا کرده و دور می ریزیم.
پیاز را به گوشت اضافه کرده و نمک و فلفل آنرا هم اندازه کرده و حدود 20 الی 30 دقیقه با دست ورز میدهیم تا گوشت حسابی حالت چسبندگی به خود بگیرد وگر نه موقع کباب کردن از سیخ جدا می شود.
ظرف حاوی گوشت را درون یک پاکت پلاستیکی گذاشته و آن را به مدت 2 ساعت بیرون از یخچال و در جای خنک می گذاریم تا گوشت با پیاز مزه دار شود. نگران خراب شدن گوشت نباشید چون نمک و پیاز مانع از خراب شدن گوشت می شود.
گوشت را به 10 قسمت تقسیم کرده...چون برای هر سیخ حدود 100 گرم کافی است. سیخ های پهن را بر میداریم و گوشتها را به سیخ می کشیم. سیخها باید خشک باشد و اگر نم دار است با حوله آنها را خشک کنید.
همانطور که در تصویر زیر می بینید سیخ را از میان گوشت رد کرده و دستمان را کمی نم کرده و با انگشتان گوشت را پهن می کنیم. توجه کنید که آب را به اندازه ای استفاده کنید که دستتان کمی نم شود چون آب زیادی باعث ریختن گوشت هنگام کباب شدن می شود.


بعد آنها را بر روی منقل یا کباب پز کباب می کنیم. موقع کباب کردن باید زود به زود آنها را برگردانیم و پشت و رو کنیم تا هم برشته شود و هم کباب ها نریزد.
کباب کردن گوجه هم کاری ندارد.. .گوجه ها را بشویید ... اگر دوست داشتید از وسط نصف کنید وگرنه درسته به سیخ باریک می کشیم و کباب می کنیم.
یادتون نره موقع خوردن گوجه کمی نمک به آن بزنید... خوشمزه تر میشود.




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر