۱۳۸۸ اسفند ۹, یکشنبه

خورش کرفس



مواد لازم:
گوشت               نیم کیلو
پیاز                 1 عدد
سیب زمینی         2 عدد
کرفس خرد شده     3 پیمانه
جعفری خرد شده    1 پیمانه
نعناع خرد شده      1 پیمانه
لیمو عمانی          2 عدد
نمک                 بمیزان لازم
فلفل                  بمیزان لازم
زردچوبه             بمیزان لازم    
طرز تهیه:
پیاز را با کمی روغن روی حرارت می گذاریم تا پیازتفت بخورد و طلایی شود. زردچوبه را اضافه می کنیم.
گوشت تکه شده را اضافه کرده ومی گذاریم با پیاز سرخ شود.
بعد نعناع و جعفری خرد شده اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سبزیجات که سرخ شدند کرفس را که جداگانه سرخ کرده ایم اضافه کرده و حسابی مخلوط می کنیم.
4 لیوان آب را اضافه کرده و می گذاریم خورش با حرارت ملایم و در بسته کاملا جا بیفتد. در ضمن 2 عدد لیمو عمانی هم با چنگال سوراخ کرده وبه خورش اضافه می کنیم.
بعد از گذشت این مدت نمک و فلفل آن را اندازه کرده و سیب زمینی خرد شده را اضافه می کنیم. وقتی سیب زمینی ها نرم شدند خورش ما آماده است.


۱ نظر:

  1. سلام.امروز جمعه برای اولین بار به وبلاک شما کله ای زدیم جناب اشپز ماهر.کله پاچه هم داری .من فرشته هستمبه همرا مامانم.ایمیل خصوصی خود را برام بفرست .......... فعلاخودم ادرس اینترنتی ندارم البته داشته ام یادم نیست شاید.........

    پاسخحذف