۱۳۸۸ اسفند ۱۷, دوشنبه

کیک شکلاتی با خرما



مواد لازم:
آب                      1ونیم پیمانه
خرمای بدون هسته    1 پیمانه
جوش شیرین          1 قاشق مرباخوری
کره بدون نمک         نصف پیمانه
آرد                     1 پیمانه
پودر کاکائو            3 قاشق غذاخوری
نمک                    نصف قاشق چایخوری
شکر                   1 پیمانه
تخم مرغ متوسط       2 عدد
وانیل                   1 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی         1 پیمانه
گردوی خرد شده       1 پیمانه

طرز تهیه:
آب را روی حرارت قرار داده تا بجوشد.
خرما را درون ظرف شیشه ای ریخته و1 قاشق چایخوری جوش شیرین را به آن اضافه می کنیم.آب جوش را روی آن ریخته و مخلوط می کنیم. بعد آنرا کنار می گذاریم تا خرما نرم شود.
در ظرف دیگری آرد + پودر کاکائو + 1 ق چایخوری جوش شیرین + نمک را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم.
در ظرف دیگری کره + نصف پیمانه شکر را با همزن می زنیم. تخم مرغ را اضافه کرده و باز هم با همزن می زنیم. بعد مخلوط آرد را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. خرما را که نرم شده را با همان آب اضافه می کنیم. حسابی مخلوط می کنیم.
قالب مستطیل شکل را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم. مخلوط را درون آن ریخته و روی آنرا نصف دیگر باقیمانده شکر می ریزیم طوری که تمام سطح آنرا بگیرد. بعد آنرا درون فر از قبل گرم شده با حرارت 160 درجه سانتیگراد بمدت 20 دقیقه می گذاریم.
بعد از گذشت 20 دقیقه آنرا از فر بیرون آورده و روی آنرا شکلات چیپسی و گردو می ریزیم و دوباره آنرا درون فر بمدت 20 دقیقه دیگر می گذاریم. بعد قالب را از فر بیرون آورده و بمدت نیم ساعت می گذاریم تا سرد شود.
آنرا قطعه قطعه کرده و نوش جان کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر