۱۳۸۸ اسفند ۱۷, دوشنبه

آش گندم با مرغ


مواد لازم:
گندم پوست کنده   250 گرم
مرغ                350 گرم
گوجه فرنگی       3 عدد بزرگ
پیاز                 2 عدد
گشنیز خرد شده    نصف پیمانه
فلفل سبز تند       1 عدد
نمک                بمقدار لازم
فلفل                 بمقدار لازم
زردچوبه           بمقدار لازم

طرز تهیه:
گندم را از یک شب قبل خیس کرده....آب آن را خالی کرده و آب تمیز روی آن می ریزیم. آن را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم بجوشد در حین جوشیدن کف رو ی آنرا گرفته و بیرون می ریزیم. بعد حرارت را پایین کشیده و حدود 2 ساعت روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا حسابی نرم شود.
دریک قابلمه مرغ را با یک عدد پیاز متوسط + 2 عدد سیر+ نمک + فلفل سیاه + برگ بو و آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا حسابی پخته شود.
درقابلمه دیگری پیازخلالی تکه شده ریخته... روغن را اضافه کرده و می گذاریم پیاز طلایی شود. زردچوبه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بعد گوجه نگینی خرد شده + فلفل سبز را اضافه کرده و می گذاریم آب گوجه تمام شود و گوجه حسابی سرخ شود. بعد گشنیز خرد شده را اضافه کرده واجازه می دهیم گشنیز هم سرخ شود. فلفل سیاه را اضافه کرده ومخلوط می کنیم. این مواد را به گندم پخته شده اضافه کرده وبا قاشق حسابی مخلوط می کنیم.
استخوان های مرغ را هم گرفته و گوشت آنرا ریش ریش می کنم. مرغ را هم به مخلوط گندم اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
اگرآش خیلی کلفت شد می توانید آب مرغ را صاف کرده و کمی اضافه کنید. نمک و فلفل آنرا اندازه کرده و سر ظرف را می بندیم و حدود 20 دقیقه دیگر روی حرارت قرار می دهیم و بعد درون ظرف سرو ریخته و میل کنید.

۳ نظر:

  1. عالیه منو یاد سوپ خاله انداخت ممنون عزیزم

    پاسخحذف
  2. میشه هریسهharise رو هم یاد بدین ممنون 

    پاسخحذف
  3. حتما پخت هریسه رو هم میگذارم...
    راستشو بخوای نتونستم گندم پوست کنده رو اینجا پیدا کنم باید صبر کنم برم ایران و چند کیلویی با خودم بیارم... (:

    پاسخحذف