کیک اسفنجی ساده 1 عدد
قهوه 2 قاشق غذاخوری
آب گرم 1 پیمانه
خامه پودر(دریم ویب) 3 پاکت 40 گرمی
شیرسرد به مقدار لازم
پودرقند 2 قاشق غذاخوری
پنیر مایع نصف لیوان(حدودا 120 گرم)
طرز تهیه:
برای خامه: ابتدا محتویات داخل کیسه را خالی کرده و با شیر مخلوط می کنیم. توجه داشته باشید که شیر حتما باید سرد باشد میزان شیرهم بر روی هر کیسه نوشته شده است. حدود 2 قاشق غذاخوری پودر قند را اضافه کرده و با همزن می زنیم تا حسابی پف کند. پنیر را اضافه کرده و با همزن می زنیم. وقتی پنیر را اضافه کردید زیاد هم نزنید چون آبکی می شود. خامه بدست آمده را درون یخچال می گذاریم .
می توانید بجای این نوع خامه از خامه فرم گرفته آماده استفاده کرد ولی فراموش نشود که پنیر اضافه کنید چون برای طعم مهم است.
حالا نوبت آماده کردن کیکه.....
کیک را از عرض به 3 قسمت تقسیم می کنیم. برای این کار از چاقوی مخصوص برش کیک یا از یک چاقوی بلند دندانه دار استفاده کنید.....
لایه دوم را روی لایه اول می گذاریم و با دست کمی فشار می دهیم. و به همین ترتیب ابتدا قهوه ذوب شده سپس خامه می ریزیم و آنرا پهن می کنیم.
روی سطح کیک را خامه ریخته و پهن می کنیم. وآنرا با شکلات های رنگی یا شکلات آب شده تزیین می کنیم.
برای وسط کیک می توان بجای قهوه ازآب آناناس باخود آناناس و مغز گردو و شکلات چیپسی و یا شکلات رنده شده استفاده کرد.
کیک آماده شده را بمدت 6 ساعت درون یخچال بگذارید و سپس میل کنید.
توجه داشته باشید مکانی که این کیک را درست می کنید خیلی گرم نباشد چون خامه آب می شود و برای شکل دادن خامه با مشکل مواجه می شوید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر