۱۳۸۹ فروردین ۳, سه‌شنبه

کیک خرما


مواد لازم:
خرمابدون هسته    2 پیمانه
آب جوش           2 پیمانه
جوش شیرین      1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ           3 عدد
شکر               1 پیمانه
روغن              1 پیمانه
آرد                  یک و نیم پیمانه
جوپرک             نیم پیمانه
بیکینگ پودر      1 قاشق پایخوری
پودردارچین        3 قاشق مربا خوری
نمک                کمی

طرز تهیه:
خرما + آب + جوش شیرین را مخلوط کرده و آنرا بمدت نیم ساعت می گذاریم تا خرما نرم شود.
تخم مرغها را با شکر و روغن مخلوط کرده و با همزن حسابی می زنیم تا کرم رنگ شود.
آرد + جوپرک + بیکینگ پودر + دارچین + نمک را با هم مخلوط کرده و به مخلوط بالا (تخم مرغ) اضافه می کنیم.
خرما را که نرم شده را هم اضافه می کنیم.
قالب را چرب کرده و آرد سوخاری می پاشیم تا سرتاسر آنرا بگیرد... بعد آنرا کمی تکان می دهیم تا آرد اضافی بریزد.
مواد را درون قالب ریخته و درون فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد بمدت 45 الی 50 دقیقه می گذاریم.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر