۱۳۸۸ اسفند ۲۲, شنبه

خوراک دل و جگر




مواد لازم:
قلب تکه شده       200 گرم
جگرتکه شده       500 گرم
پیاز                 3 عدد متوسط
فلفل سبز تند        1 عدد
سیر رنده شده       2 عدد متوسط
زردچوبه             بمیزان لازم
نمک                  بمیزان لازم
فلفل سیاه             بمیزان لازم
پودر لیمو عمانی     2 ق مرباخوری

طرز تهیه:
پیاز را خلالی خرد کرده... کمی روغن اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم...
فلفل را تکه کرده و اضافه می کنیم...
کمی که پیاز طلایی شد سیر را اضافه می کنیم و با قاشق حسابی مخلوط میکنیم...
زردچوبه را اضافه می کنیم... 
قلب خلالی تکه شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم...
بعد از حدود 3 دقیقه که قلب سرخ شد جگر اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم...
نمک و فلفل و پودر لیمو اضافه می کنیم....
بعد ازگذشت 15 دقیقه غذا آماده است آنرادرون ظرف سرو کشیده و میل کنید.
(اگر این غذا را تند دوست ندارید فلفل را درسته درون غذا بیندازید تا غذا تند و تیز نشود.)

۱ نظر: