قلب تکه شده 200 گرم
جگرتکه شده 500 گرم
پیاز 3 عدد متوسط
فلفل سبز تند 1 عدد
سیر رنده شده 2 عدد متوسط
زردچوبه بمیزان لازم
نمک بمیزان لازم
فلفل سیاه بمیزان لازم
پودر لیمو عمانی 2 ق مرباخوری
طرز تهیه:
پیاز را خلالی خرد کرده... کمی روغن اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم...
فلفل را تکه کرده و اضافه می کنیم...
کمی که پیاز طلایی شد سیر را اضافه می کنیم و با قاشق حسابی مخلوط میکنیم...
زردچوبه را اضافه می کنیم...
قلب خلالی تکه شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم...
بعد از حدود 3 دقیقه که قلب سرخ شد جگر اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم...
نمک و فلفل و پودر لیمو اضافه می کنیم....
بعد ازگذشت 15 دقیقه غذا آماده است آنرادرون ظرف سرو کشیده و میل کنید.
(اگر این غذا را تند دوست ندارید فلفل را درسته درون غذا بیندازید تا غذا تند و تیز نشود.)
OMMMMMMMMMMMM GOOD THANKS
پاسخحذف