تبوله نوعی سالاد است که بیشتر در کشورهای عربی و مخصوصا در سرزمین شام (سوریه-لبنان-اردن و فلسطین ) معروف است.
مواد لازم:جعفری خرد شده 120 گرم
بلغور 2 قاشق غذاخوری
گوجه 1 عدد بزرگ
نمک بمیزان لازم
لیمو 1 عدد بزرگ
روغن زیتون 4 الی 5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا بلغور را تمیز شسته...آب روی آن ریخته تا حدی که روی آنرا بگیرد کمی نمک و روغن اضافه کرده . روی حرارت قرار می دهیم. وقتی بجوش آمد حرارت را کم کرده و سر ظرف را می بندیم. صبر کرده تا اینکه آب آن تمام شود. بعد آنرا کنار می گذاریم تا سرد شود.
جعفری را با کارد تیزحسابی ریزخرد می کنیم....
گوجه را هم نگینی ریز خرد کرده (قسمت وسط گوجه که آب زیاد دارد استفاده نمی کنیم)...
جعفری + گوجه + بلغور را با هم مخلوط کرده ...
نمک آن را اندازه کرده و اگر کم بود اضافه می کنیم...
آب یک عدد لیمو ترش را هم گرفته و اضافه می کنیم...
روغن زیتون اضافه می کنیم (اندازه روغن زیتون به خودتان بستگی دارد اگرطعم آنرا دوست نداشتید کمتر استفاده کنید)...
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سپس درون ظرف سرو می ریزیم.
این مقدار سالاد برای 2 نفر کافی است.
نوش جان
من بلغور نتونستم پیداکنم چه جوری میتونم از کندم استفاده کنم؟
پاسخحذفبلغور گندم نیم پخته است که ابتدا گندم یا جو را می پزند سپس خشک و نیم کوب می کنند و در آش و سالاد و غذاهای دیگه ازاون استفاده می کنند.
پاسخحذف