۱۳۸۸ اسفند ۱۹, چهارشنبه

کباب ماهی


مواد لازم:
ماهی درسته     1 عدد
نمک              بمقدار لازم
فلفل               بمقدار لازم
زردچوبه          بمقدار لازم
روغن زیتون     بمقدار لازم
ادویه ماهی       1 قاشق
سیب زمینی      2 عدد
گوجه فرنگی     2 عدد

 طرز تهیه:
فلسهای ماهی را گرفته و شکمش را پاره می کنیم و محتویات داخل شکم را خارج کرده تمیز می شوییم و با کارد تیز آنرا از طول به دوقسمت تقسیم می کنیم ولی مواظب باشید که از هم جدا نشود بطوریکه بشکل دو عدد ماهی در بیاید. به آن نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه زده و حدود نیم ساعت می گذاریم تا مزه دار شود.
بجای ادویه ماهی می توان از پودر گشنیز + پودر زیره سبز استفاده کرد.(مقدار آن به خودتان بستگی دارد.)
ماهی ها را روی توری مخصوص کباب قرار داده و مستقیما بر روی زغال گداخته قرارمی دهیم. در حین پخت بایک قلم موی تمیز روی ماهی ها را روغن زیتون می کشیم. اگر از طعم روغن زیتون خوشتان نمی آید می توانید بجای آن از کره آب شده استفاده کنید.
سیب زمینی ها را هم شسته و پوست می گیریم. آنرا تکه کرده و به آن سبزی خشک مخلوط و نمک وفلفل و روغن زیتون زده و آنرا هم روی زغال کباب می کنیم.(من برای این غذا از مخلوط جعفری و گشنیز و رزماری و ریحان و کمی شوید استفاده کردم.)
به گوجه فقط نمک و رزماری می زنیم و آنرا هم کباب می کنیم.
ماهی را با سبزیجات کبابی و برشهای لیمو سرو کنید.


۴ نظر:

  1. سلام ممنون از آموزشتون.
    با این مواد لازم چند نفر می توانند از این غذا استفاده کنند؟!

    پاسخحذف
  2. سلام
    بستگی به اندازه ماهی داره...
    ولی این مقدار مواد برای 2 نفر و نصفی کافیه...

    پاسخحذف
  3. دو نفر و نصفی یعنی اون نصف بخوره یا خودش نصف باشه؟

    پاسخحذف
  4. یعنی اینکه این مقدار برای یک مامان و بابا و یه دختر کوچولو کافیه...

    پاسخحذف