۱۳۸۸ اسفند ۲۱, جمعه

سوپ بادنجان



ممکنه از خودتون بپرسید سوپ...اونم بادنجان؟!!!
 ولی نه حتما امتحان کنید آخه این سوپ برخلاف اسمش مزه خیلی خوبی داره...

مواد لازم:
بادنجان               4 عدد متوسط
سیب زمینی          1 عدد بزرگ
پیاز                  1عدد
کره                  2 ق غذاخوری
آرد 1 ق             غذاخوری
آب مرغ              نیم لیتر
نمک                 بمقدار لازم
فلفل                  بمقدار لازم
خامه                  4 قاشق غذاخوری
جهفری خرد شده    2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
بادنجان ها را روی زغال یا درون فر کباب کرده تا کاملا پخته شود و پوست بادنجان بسوزد. بعد پوست آنرا جدا کرده وبادنجانها را خرد می کنیم.
درون  قابلمه کمی کره ریخته.... پیاز خرد کرده را اضافه می کنیم.... پیاز که کمی تفت گرفت 1 ق غذاخوری آرد سفید اضافه می کنیم. با قاشق حسابی بهم می زنیم. کمی که تفت گرفت  سیب زمینی و بادنجان را اضافه کرده تا سرخ شود. بعد آب مرغ را اضافه کرده وروی حرارت می گذاریم تا سیب زمینی حسابی پخته شود.(برای درست کردن آب مرغ می توانیم 2 تا از مکعب های مرغ مگی را با نیم لیترآب داغ حل کرده  و بجای آب مرغ به سوپ اضافه کنیم.)
سیب زمینی که پخته شد 4 ق غذاخوری خامه مخصوص طبخ + جعفری خرد شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حدود 5  دقیقه دیگر روی حرارت گذاشته و بعد درون ظرف ریخته وروی آنرا نان سرخ شده ریخته وسرو کنید.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر