مواد لازم:
آرد 250 گرم
شکر 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
کره آب شده 100 گرم
شیر 200 میلی لینر
بیگینگ پودر 1 ق غذاخوری
نمک کمی
اسانس وانیل 1 ق غذاخوری
رنده پوست پرتقال 1 عدد
طرز تهیه:
آرد + بیکینگ پودر + شکر + نمک را با هم مخلوط کرده...در ظرف دیگری شیر + کره + رنده پوست پرتقال + اسانس وانیل + تخم مرغ را باهم مخلوط کرده و با چنگال حسابی می زنیم. این مواد را به مخلوط آرد اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم تا جایی که با هم مخلوط شود. اگر دوست داشته باشید می توانید پودر کاکائو یا پودر نارگیل و یا شکلات چیپسی را در این مرحله اضافه کنید. من برای این کیک از شکلات چیپسی استفاده کرده ام. قالب مافین را چرب کرده و مخلوط رابا قاشق درون آن می ریزیم. اما نباید آن را پر کرد چون وقتی قالب را درون فر می گذاریم پف می کند و بالا می آید. حدود دوسوم قالب را پر می کنیم.
قالب را درون فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد بمدت 20 دقیقه می گذاریم.
بعد آنرا از فر بیرون آورده و روی آنرا پودر قند می پاشیم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر