گل کلم 1 کیلو
ارده سفید 2 ق غ
آبلیمو 1 عدد بزرگ
سیر 2 حبه متوسط
ماست 2 قاشق غذاخوری
نمک بمیزان لازم
پیاز داغ بمیزان لازم
طرز تهیه:
گل کلم ها راتمیز شسته... آنها را تکه کرده و سپس درون روغن سرخ می کنیم.
آنها را روی کاغذ روغنی گذاشته تا روغن اضافی آن برود.
درون ظرفی ارده سفید + آبلیمو + ماست + نمک + سیر حسابی له شده را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم....
درون ظرف سرو ابتدا گل کلم صف می دهیم... روی آنرا سس ریخته و روی سس را هم پیاز داغ می ریزیم.
نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر