۱۳۸۹ فروردین ۳, سه‌شنبه

گل کلم سرخ شده با سس ارده


مواد لازم:
گل کلم        1 کیلو
ارده سفید     2 ق غ
آبلیمو         1 عدد بزرگ
سیر          2 حبه متوسط
ماست         2 قاشق غذاخوری
نمک          بمیزان لازم
پیاز داغ      بمیزان لازم


طرز تهیه:
گل کلم ها  راتمیز شسته... آنها را  تکه کرده و سپس درون روغن سرخ می کنیم.
آنها را روی کاغذ روغنی گذاشته تا روغن اضافی آن برود.
درون ظرفی ارده سفید + آبلیمو + ماست + نمک + سیر حسابی له شده را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم....
درون ظرف سرو ابتدا گل کلم صف می دهیم... روی آنرا سس ریخته و روی سس را هم پیاز داغ می ریزیم.
نوش جان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر